[VIDEO-FOTO] ”Cupa Speranța Reșița 2019”, tradiție și motiv de bucurie pentru copiii și adolescenții aflați în Centrele de Plasament din Caraș-Severin!

413

La Reșița s-a desfășurat joi, 7 noiembrie tradiționala ”Cupa Speranța” la minifotbal,competiție rezervată copiilor și adolescenților din Centrele de Plasament din Caraș-Severin.

Participanții sunt fericiți că pot socializa și că se organizează și pentru ei astfel de evenimente:

Cornelia Floarea, instructor de educație la Centrul Speranța Reșița, a vorbit despre implicarea copiilor în acest proiect:

Reprezentantul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, Dorin Voina, a vorbit despre importanța acestui eveniment sportiv pentru copiii și adolscenții din centrele de plasament:

În sala polivalentă din municipiul de pe Bârzava s-au confruntat 5 echipe, de la Centrele de Plasament: Casa Noastră din Zăgujeni, Speranța Reșița, Raisa Reșița, Buna Vestire Caransebeș și Centrul Sfânta Maria Reșița.

După meciurile disputate, echipa Centrului Sfânta Maria Reșița a câștigat competiția. Pe locul II a fost echipa Centrului Casa Noastră din Zăgujeni, pe III Centrul Raisa Reșița, pe IV Centrul Speranța Reșița, iar pe 5, Centrul Buna Vestire din Caransebeș.

Au fost oferite cupe, medalii, diplome și 50 de treninguri pentru toți participanții. Premierea a fost oficiată de directorul DGASPC, Elena Amzoi. La eveniment au luat parte și reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin.

sursa foto: Cristina Corocan/Anca Năstasie