Lucrurile se mişcă din ce în ce mai bine la Spitalul Municipal din Caransebeş! Unitatea medicală a primit astăzi 40 de calculatoare noi.

În plus, tot de astăzi, spitalul are propriul laborator de analize medicale. Cetăţenii municipiului Caransebeş sunt uimiţi şi susţin că managerul Adrian Cican a reuşit să facă în mai puţin de 2 săptămâni ce nu au reuşit să facă alţii în ani de zile.

„Avem noutăţi cu care puţine spitale se pot mândri. Astăzi, am primit 40 de unităţi de calculator de ultimă generaţie cu antivirus şi cu softul necesar activităţii informatice de spital. Sigur că cele 40 de unităţi sunt insuficiente, faţă de 80 cât ne-ar trebui când o să deschidem şi ambulatoriul de specialitate, în ianuarie, dar noi mulţumim acestei firme pentru că dintre aceste 40 de calculatoare, 15 sunt donaţii iar restul le plătim noi aşa cum putem, nu e o problemă. Valoarea acestora se ridică la 55 de mii de lei. Tot de astăzi va spun că am reuşit să trecem laboratorul de analize sub sigla spitalului, este al nostru acum, nu mai este privat. Aseară la ora 23.00 am reuşit să încheiem toate negocierile şi de astăzi spitalul are laboratorul propriu. Toată aparatura a fost luată în comodat de la firma care a avut în gestiune laboratorul, nu mai implică alte costuri ascunse şi astfel am mai reuşit un pas important pentru a face economii şi nu ne oprim aici”, a dat asigurări noul manager Adrian Cican.

Conducerea Spitalului Municipal din Caransebeş nu se va opri aici. Noul manager, Adrian Cican are un plan bine pus la punct, atât pentru continuare investiţiilor cât şi pentru achitarea arieratelor.