Panică într-o şcoală din Reşiţa. Un ciobănesc german a ajuns în sala de clasă

În jurul orei 08.30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a sunat o persoană care a anunţat că un câine a reușit să pătrundă în incinta unei școli gimnaziale din municipiul Reșița.

Grupa de intervenție s-a deplasat de îndată la fața locului, unde a constatat că un câine din rasa ciobănesc german a intrat în clădirea școlii, reușind să ajungă într-o sală de clasă. În agitația creată, trei copii au fost încolțiți de animalul speriat.

Conform fișei întocmite de Unitatea de Primiri Urgenţe, a rezultat că cei trei copii au suferit plăgi zgâriate pepicioare.

La fața locului, a fost solicitat un echipaj specializat de ecarisaj, care a reușit să prindă câinele, acesta fiind ulterior transportat în siguranță la padoc.

Jandarmii cărășeni au identificat proprietarul animalului, iar în baza Art. 12 din O.U G. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, au întocmit actele de sesizare privind comiterea unei infracțiuni.

În acest moment, cei trei copii sunt în siguranță, nefiind necesară spitalizarea acestora.

1 COMENTARIU

  1. Atât tam-tam pentru un amărât de câine, care la rândul său a fost speriat de țipetele și urletele copiilor și a cadrului didactic care în loc să calmeze spiritele..s-a urcat pe scaun…?

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles