Vremea va deveni deosebit de rece începând de marţi după-amiaza

Vremea va deveni deosebit de rece începând de marţi după-amiaza, la munte va ninge iar în sudul şi centrul ţării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitaţii mixte, potrivit unei informări meteo emise marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie.

În intervalul 29 octombrie, ora 14:00 – 1 noiembrie, ora 10:00, vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul şi nord-estul teritoriului, apoi în toată ţara. Se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor.

La munte, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala şi în regiunile estice, sudice şi sud-vestice, amplificând senzaţia de rece, precizează meteorologii.

În sudul şi centrul ţării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitaţii mixte.

În dimineaţa zilei de vineri, 1 noiembrie, temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a ţării, precum şi în zonele deluroase din restul teritoriului.