Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară, la emisiunea „Singuri, dar împreună”,ne întâlnim cu un artist care este membru al trupei Pandora, Shimmy -Adrian Șamanțu.

Formată în 2010 la Timișoara, Pandora abordează genul hard rock, heavy metal cu puternice influențe power.

Primul concert a avut loc în anul 2011 la clubul Music Hall Bucuresti. Încă de la primele apariții live sau materiale lansate,Pandora și-a creeat o bază de fani care apreciază rock-ul old school.

Până în prezent sunt peste 140 de live-uri prin țară, dar și în Serbia. Cel mai „expus” concert a fost cel din cadrul turneului Bergenbier.

Piesele Pandora rulează pe posturile de radio de specialitate din România, Serbia, Italia, Germania, Franța si SUA,precum și la cele naționale FM.

Componența actuală:

Dragoș Moldovan – voce

Alin Stoenescu – chitară/voce

Richard Ebner – tobe

Adrian Nițulescu – bas/voce

Shimmy – chitară/voce

Urmeaza o activitate constantă de apariții live și lucru la material nou. Cele mai noi lansări sunt piesele Aștept și Vreau să uit.

În această seară, la emisiunea Singuri , dar împreună, ora 22,  aflăm povestea trupei și proiectele sale de la chitaristul și vocalistul, Shimmy -Adrian Șamanțu.

Invitatul nostru mărturisește despre el:

„Născut în Timișoara, pe 8 februarie 1972, am început să cânt la chitară în anul 1988 impreună cu bunul meu prieten Alin Achim (bas – Cargo).

Am activat până acum în formațiile : Bethleem (Deva), Stellar Soul (Timișoara) Toxic (Timișoara)

Și am avut  o foarte foarte scurtă colaborare cu Amala (Timișoara)

În anul 2010 am pus bazele Pandora împreună cu Alin Stoenescu (chitară). Noi doi suntem în componența Pandora de la început și până acum.

Ca și activitate profesională extra Pandora, mă ocup cu decorațiuni evenimente și rochii de mireasă. Împreuna cu soția avem un magazin în Reșița”.

Pentru întrebări, invitatul nostru  vă aşteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău