Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenţi şi nu numai, la Reşiţa

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin organizează 18 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi la Reşiţa, în incinta Universităţii “Eftimie Murgu”, în sala Campus Cafe, începând cu ora 9.00.

Scopul evenimentului îl constituie facilitarea accesului persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă la locurile de muncă disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici.

Bursa este destinată absolvenţilor, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă şi de calificarea profesională.

Până la această dată, agenţii economici contactaţi vor oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în 37 de meserii şi specializări, cele mai multe fiind în meseriile de lăcătuş mecanic, electrician, sudor, asistent relaţii publice, frezor universal, strungar universal, bobinator, lucrător comercial, maşinist pod rulanţ ospătar, tranşator carne, agent asigurări, mecanic auto, strungar CNC, dar şi locuri de muncă de bucătar, barman, cameristă, contabil, femeie de serviciu.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite locuri de muncă de inginer electromecanic, inginer automatist, inginer mecanic, proiectant inginer şi economist, iar pentru persoanele fără studii sunt oferite locuri de muncă de muncitor necalificat, manipulant marfă şi încărcător-descărcător.

Informaţii suplimentare referitoare la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi pot fi obţinute la sediul AJOFM Caraş-Severin din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 sau la numărul de telefon 0255/ 212.380.

Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

De același autor

Related Articles