[FOTO] Excelența Sa Ambasadorul S.U.A. Hans Klemm în exclusivitate la Boema, ora 22:15, alături de amfitrionii manifestării „Raftul American”

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor aducem pe calea undelor oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Pornind de la zicerea că un om nu poate fi niciunde mai fericit decât într-o bibliotecă, redăm atmosfera deosebită de la Centrul de Carte „Banatica” al Bibliotecii Judeţene “Paul Iorgovici” Caraş-Severin, situat la Casa de Cultură a Sindicatelor Reșița unde  s-a inaugurat „Raftul American” în prezența Excelenței Sale Hans Klemm, Ambasadorul S.U.A. însoțit de autoritățile județene și locale, dar și de reprezentanții instituțiilor de cultură și educație din județ. Deasemenea, la eveniment au venit și iubitori de carte, copii, tineri și oameni de toate vârstele pentru a se bucura de acest eveniment unic în Banatul de Munte.

În această seară , ora 22:15, la emisiunea Boema avem invitați în exclusivitate pentru ascultătorii Radio România Reșița amfitrionii manifestării începând cu elevii Alexandra Adam și Luca Popa, Camelia Duca,Clara Maria Constantin-managerul Bibliotecii Judeţene “Paul Iorgovici” Caraş-Severin,  Ioan Popa-edilul Reșiței, Silviu Hurduzeu-președintele Consiliului Județean, Matei Lupu-prefectul județului și Excelența Sa Ambasadorul S.U.A. Hans Klemm.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles