Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin va organiza în data de 18 octombrie 2019 Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Reşiţa, în incinta Universităţii Eftimie Murgu (sala Campus Cafe), începând cu ora 9.

Prin această acţiune se va facilita accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro – sectiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin) și pagina de facebook https://www.facebook.com/carasseverin.agentia.3) ale Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17, le pot transmite la adresa de mail: ajofm@cs.anofm.ro sau pot contacta Agenţia la numărul de telefon 0255/212380.

Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.