[FOTO] “Între noi. Rămâne între noi’’: Georgiana Rotariu din Valea Almăjului!

1147

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În „Anul omagial al satului românesc, al preoţilor, învăţătorilor şi primarilor gospodari”, după invitaţii din Ticvaniu-Mic şi Ilidia, în această seară la emisiunea  la emisiunea “Între noi.Rămâne între noi’’ mergem în Putna, Valea Almăjului şi   ne întâlnim cu Georgiana Rotariu, de  15 ani,  elevă la Liceul Teoretic Traian Vuia, în clasa a X-a.În timpul liber adoră  să cânte şi să citească.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  puteți intra în direct cu invitatele noastre sau puteți lăsa mesajele voastre pe pagina de facebook Radio România Reşiţa, unde puteţi urmări emisiunea live!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău