Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În „Anul omagial al satului românesc, al preoţilor, învăţătorilor şi primarilor gospodari”, după invitaţii din Ticvaniu-Mic şi Ilidia, în această seară la emisiunea „Singuri, dar împreună”, de la ora 22, ne întâlnim cu un reprezentant al comunei Mehadica, Valentin Vădrariu de 20 ani, care chiar dacă este student al Universității de Medicină şi Faramacie „Victor Babeş” din Timişoara, iubeşte folclorul bănăţean fiind laureat cu  locul 1 al Festivalului”Flori de cantec”-Caransebeş, locul 2 la „Flori în Ţara Bârsei-Braşov, locul 3 la „Tradiţii Silvane”-Şimleul Silvaniei şi are în palmares două Premii speciale decernate de Radio România Timişoara şi  Banat Tv.

Aşadar, vă aşteptăm împreună cu tânărul nostru invitat, Valentin Vădrariu,  să vorbim şi să cântăm despre România Frumoasă!

Pentru întrebări, invitatul  nostru vă aşteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău