[FOTO] “Între noi. Rămâne între noi’’: Nicolae Pătruţ şi Adam Măran, organizatorii Serilor de poezie de la Ilidia-Concursul internaţional de literatură “Dr.Ion Ţeicu”

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea “Între noi.Rămâne între noi’’   ne întâlnim cu Nicolae Pătruţ, poet şi jurnalist  şi Adam Măran, inginer silvic,continuatorul unei   familii de apicultori din Ilidia  de acum un secol şi omul fără de care  Serile de poezie de la Ilidia nu ar fi existat, după cum afirmă fratele său întru frumos, Nicolae Pătruţ!

Cei doi invitaţi  ne vor face vorbire despre cea de-a V-a ediţie a manifestării Serile de poezie de la Ilidia-Concursul internaţional de literatură “Dr.Ion Ţeicu”, ce se va desfăşura în perioada 19-20 octombrie a.c.

 Amfitrioni ai acestor clipe de viaţă filtrate prin sufletul poeziei, alături de distinşii noştri invitaţi  vom depăna şi amintiri despre presa de ieri, de astăzi şi… de mâine.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  puteți intra în direct cu invitaţii noştri sau puteți lăsa mesajele voastre pe pagina de facebook Radio România Reşiţa, unde puteţi urmări emisiunea live!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles