Suplimentări de fonduri pentru blocurile ANL din Lugoj?

Administrația lugojeană solicită consiliului local aprobarea unei sume de 1,7 milioane de lei pentru a finaliza lucrările la cele două noi blocuri ANL din municipiu.

Consiliul Local al Municipiului Lugoj se va întruni la mijlocul acestei săptămâni într-o ședință ordinară, care propune spre discuție 36 de proiecte de hotărâre. Între acestea se află și cel legat de suplimentarea cu 1,7 milioane de lei a sumelor necesare lucrărilor la noile blocuri ANL din municipiu, pe care administrația locală vrea să le finalizeze până în luna decembrie.

Cele două blocuri ANL, cu 60 de apartamente, care se construiesc pe str. Țesători, ar putea fi date în folosință de Crăciun, dacă vor fi terminate drumurile de acces, aleile, parcările, dar și racordurile la apă, energie și gaz a celor două blocuri, toate incluse în cei aproape 2 milioane de lei. Suma a rezultat din proiectare și din studiu, iar dacă aceste lucrări nu vor fi terminate în decembrie, termenul limită va fi februarie anul viitor. ANL a mai aprobat în aceiași zonă construcția a încă unui bloc, cu 30 de apartamente, destinat medicilor și profesorilor, însă acesta nu are o dată de începere a lucrărilor.

De același autor

Related Articles