[FOTO-AUDIO] Bijuterii pe 4 roţi în paradă la Reşiţa

Vă plac maşinile de epocă? Retromobil Club România, filiala Caraş- Severin şi Primăria Reşiţa vă invită în 5 octombrie, la Retro Parada Toamnei.

Aproximativ 50 de automobile istorice se pregătesc să facă o paradă pe bulevardele din Reşiţa. Ele au poposit încă de dimineaţă în centrul civic al oraşului, participând la prima ediţie Retro Parada Toamnei. E vorba de maşini produse acum 30-40 de ani, aflate încă în stare bună de funcţiune.

Organizatorul evenimentului, Andrei Rotaru este mulţumit de această primă ediţie a Paradei:

……………………………………..

Iubitorii de vehicule istorice sunt aşteptaţi între orele 10.00 -16.00, în Centrul Civic, să admire exemplare rare din Caraş-Severin, dar şi din alte zone învecinate. Evenimentul este pentru prima dată organizat la Reşiţa, iar organizatorii urmăresc să atragă cât mai mulţi vizitatori, dar şi expozanţi.

În data de 5 octombrie 2019, între orele 10.00 -16.00, în Centrul Civic al Reșiței, iubitorii de vehicule istorice sunt invitați să admire exemplare rare din Caraș-Severin, dar și din alte zone învecinate. Evenimentul este pentru prima dată organizat la Reșița, iar organizatorii urmăresc să atragă cât mai mulți admiratori ai vehiculelor vechi astfel încât exemplarele speciale să fie conservate și atestate istoric. Demersul expozițional se încadrează în tradiția competițiilor sportive care au avut loc în Reșița de-a lungul timpului, de la Cupa Păcii și Prieteniei până la cursele de pe Valea Domanului din prezent. În cadrul Retro Paradei Toamnei se va organiza și un tur al orașului Reșița cu vehiculele expuse, cu plecare din Centrul Civic la ora 13.00, cu o oprire la Muzeul de Locomotive.

De același autor

Related Articles