Drumul judeţean Nădab – Zărand – Seleuş se asfaltează într-un ritm alert

Drumul judeţean Nădab – Zărand – Seleuş este modernizat după aproape 50 de ani. Proiectul este finanţat din fonduri europene, tronsonul având o lungime de 21 kilometri.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca a declarat că se lucrează într-un ritm alert. În prezent se asfaltează în Seleuş şi s-a aşternut covor asfaltic în intravilan Cintei şi Zărand, şi o parte dintre cele două localităţi. Prin acest drum judeţean vom lega Podgoria Aradului de drumul Arad-Oradea, a precizat Iustin Cionca.

,,S-au executat casetările (lărgirea drumului, pe lungime de 18,6 km), frezarea îmbrăcăminții vechi pe toată suprafața, așternerea pietrei sparte amestec optimal cu grosimea de 20 cm pe toată suprafața drumului. Inspecția în Construcții a analizat probele de laborator și documentația tehnică. Acum se lucrează la covorul asfaltic în Seleuș și s-a așternut covor asfaltic în intravilan Cintei și Zărand, și o parte dintre cele două localități. Prin acest drum județean legăm Podgoria Aradului de drumul Arad-Oradea”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

De același autor

Related Articles