Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară la emisiunea „Singuri, dar împreună”, de la ora 22, din Ticvaniu-Mic-satul poetului Gheorghe Azap, sosesc Acasă pe frecvenţele radioului reşiţean, poeta Nicoleta Ioan, autoare a numeroase cărţi şi dascălul de desen , plastician şi grafician, Iulian Panescu, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Caraş-Severin, absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Arte Plastice şi Design, secţia Pedagogia Artei.

Alături de cei doi artişti vom lua pulsul vieţii artistice din Banatul de Munte şi din ţară, dar vom cunoaşte şi povestea lor de viaţă, gustând, la ceas de seară şi din creaţia poetică a Nicoletei Ioan.

Pentru întrebări, invitaţii noştri vă aşteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău