Edilul orașului Moldova Nouă își va duce mandatul până la capăt, deși a anunțat de mai multe ori că renunță la fotoliul de primar.

Adrian Torma a declarat pentru Radio Reşiţa că are multe proiecte de implementat şi nu vrea să-i dezamăgească pe cei care i-au acordat încredere la alegerile din 2016.

„Momentele complicate de-abia acum vor începe. Toate cele 6 proiecte semnate pe Regio POR și unul pe programul transfrontalier IPA, precum și celelalte 4 proiecte finanțate de Compania Națională de Investiții, necesită cofinanțare. Vrem să ne ținem de cuvântul dat în fața cetățenilor, dar fără ajutor de la bugetul național către UAT este foarte greu să reușești”.

Adrian Torma nu mai are sprijin politic, fiind exclus din PNL, partidul care l-a susţinut. Edilul speră însă, într-un sprijin moral şi chiar a propus un pact pentru dezvoltarea comunităţii.

„Libertatea de a fi independent mi-a dat posibilitatea să interacţionez cu celelalte partide. Am discutat cu tot spectrul politic şi, se pare că există o stare pozitivă de la nivel naţional către nivelul local. Să nu uităm că Moldova Nouă are şi HG pentru deschiderea punctului de trecere a frontierei cu Serbia. E un pas mare înainte şi rămâne ca împreună cu Consiliul Judeţean să putem să-l facem operabil.”

În ceea ce priveşte cariera sa politică, Adrian Torma nu exclude varianta de a candida pentru un nou mandat de primar, din partea altui partid.