Lucrările de modernizare a rețelei de apă și canalizare de pe Bulevardul A. I. Cuza au făcut ca traficul rutier să fie deviat în municipiul Reșița prin cartierul Moroasa.

Șeful Serviciului Aquacaraș Exploatare Reșița, ing. Iulian Milat, afirmă ca din data de 10 septembrie soferii vor putea circula din nou pe tronsonul amintit.

„Am avut o discuție chiar în această dimineață cu managerul de proiect din partea antreprenorului Hidroconstrucția. Pe Bulevardul A.I. Cuza se desfășoară o lucrare de amploare și una foarte importantă pentru municipiul Reșița. Este vorba despre rețeaua de distribuție a apei și de canalizare, care întregește Bulevardul Revoluția din decembrie cu AI Cuza, un inel care va deservi noua rețea de apă și canal pentru cele două artere principale. În momentul de față, autorizație de spargere emisă de Primăria Reșița are valabilitate până în data de 10 septembrie, termen până la care antreprenorul și-a luat angajamentul ferm că va descongestiona traficul pe acest tronson, inclusiv refacerile pentru tronsonul afectat. Până la Colegiul Național Traian Lalescu, la semafor, se va circula pe o bandă, deoarece mai sunt refaceri pe partea dreaptă, spre parcare, iar de la semafor până la Blocul 800 se va desfășura pe ambele benzi”, a adăugat Iulian Milaț, șef Serviciu Aquacaraș – Exploatarea Reșița.

Ing. Iulian Milat a mai declarat că, angajamentul celor care se ocupa de nouă rețea de apă și canalizare este de a finaliza într-o săptămână lucrările pe prima bandă de circulație pe tronsonul cuprins între Poliție și Blocul 800.