[UPDATE] Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin

descindere diicot

Ora 15.30

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat în această dimineaţă şapte percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Caraş-Severin şi Timiş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Mirela Drăghicioiu, dintre cele şapte descinderi efectuate, una a fost în Reşiţa, cinci în Timişoara şi una în comuna Şag.

În urma acestora cinci persoane din judeţul Timiş au fost audiate şi reţinute pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În urma percheziţiilor au fost confiscate 100 de perechi de pantofi în cutii, două calculatoare, un laptop, un hard disk şi alte produse electronice, toate suspectate că ar fi fost sustrase din unităţi comerciale şi din locuinţe. Totodată a fost indisponibilizat şi un autoturim sub suspiciunea că ar avea montate piese furate.

Ora 8.00

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat în această dimineaţă şapte percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Timiş şi Caraş-Severin, în vederea probării activităţii infracţionale a cinci persoane suspectate de comiterea unor furturi de autoturisme, furturi din societăţi comerciale şi din locuinţe. Pentru aceştia vor fi puse în aplicare cinci mandate de aducere în vederea audierilor. Descinderile au fost făcute în şase locaţii din judeţul Timiş  şi una din  Caraş-Severin.

Pe parcursul investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că, la sfârşitul anului 2013, suspecţii ar fi sustras două autoturisme de pe raza municipiului Timişoara şi ar fi comis un furt dintr-o societate comercială şi un altul dintr-o locuinţă. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este estimat la peste 50.000 de lei.

Cele mai citite

Related Articles