In jurul orei 21:45, prin apel 112, a fost anuntat un incendiu izbucnit la un apartament de pe str. Stefan Velovan din municipiul Caransebes.

Au intervenit de urgență două echipaje de stingere si unul SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes.

Incendiul emana mult fum, care a pătruns si în casa scării, astfel ca s-a impus evacuarea unui număr de 7 persoane de la nivelul superior. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Proprietara apartamentului nu era acasă la momentul izbucnirii incendiului, ajungând la domiciliu în timpul intervenției de stingere. Aceasta a suferit un atac de panica și a fost preluata de echipajul SMURD si transportata la spital.

A ars mobilierul din camera în care s-a produs incendiul, iar restul apartamentului și casa scării au fost afectate puternic de fum. Din apartament a fost salvat un câine de talie mica, care nu pare sa fie rănit.

In urma cercetărilor efectuate la fata locului a rezultat ca incendiul a fost cel mai probabil cauzat de un scurtcircuit electric.

La nici 5 minute de la momentul anunțării acestui incendiu, tot prin apel 112, a fost semnalat un alt incendiu la un apartament în orașul Anina.

Pentru stingerea acestuia au acționat un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Oravita si SVSU Anina.

Din fericire, nici in acest caz nu a fost nimeni rănit, dar au fost evacuate 30 de persoane de la nivelurile superioare.

A ars mobilierul din cameră, o ușă și un toc de geam, iar la apartamentul de la nivelul superior a fost afectat un geam.

Acest incendiu pare sa fi izbucnit din cauza unui sistem de încălzire improvizat.