Lucrările la campusul Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, au fost reluate. Investiţia din bani europeni este finalizată în proporţie de 90%, dar a stagnat timp de 2 ani din cauza constructorului, care a intrat în faliment.

Prorectorul Cristian Chioncel spune că, după lucrurile au intrat pe un făgaş normal.

Există la momentul actual un constructor care a preluat acest obiectiv de la constructorul care nu a reuşit din diferite motive să finalizeze lucrările la timp. Actualmente se lucrează… Sigur că ne dorim ca activităţile de construcţie să avanseze într-un ritm mai alert. În acest sens avem nenumărate întâlniri cu acest constructor.

După finalizarea lucrărilor, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa va avea cel mai modern campus din ţară. Proiectul presupune pe lângă extinderea spaţiilor de cazare, săli de lectură, săli de conferinţă, dar şi spaţii în care studenţii vor putea urmări filme. Cantina va fi cu autoservire, iar studenţii vor avea la mansardă, o sală de fitness şi un club studenţesc.

Până la finalizarea lucrărilor, studenţii Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa vor fi cazaţi în această toamnă, cel puţin pentru primul semestru la căminul Colegiului Tehnic, de lângă Poliţie. Prorectorul Cristian Chioncel spune că în baza colaborării bune pe care o au cu primăria au fost renovate două etaje, inclusiv şi grupurile sanitare.