Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin pune la dispoziţie 59 de locuri de muncă, în această perioadă. Cele mai multe, 25, se înregistrează la Oţelu Roşu unde se caută: asistent personal al persoanei cu handicap grav, montator, reglor şi depanator de aparate şi echipamente electronice, muncitor necalificat în metalurgie.

În municipiul Reşiţa sunt vacante 18 posturi pentru: brutar, instalator instalatii tehnico-sanitare şi de gaze, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, ucenic,
vânzător ambulant de produse nealimentare.

Câte 4 posturi sunt vacante în Moldova Nouă pentru ocupaţiile de ucenic, lucrător comercial, curier, iar la Bozovici pentru ambalator manual, gaterist la tăiat buşteni, şofer autobuz, şofer de autoturisme şi camionete. La Caransebeş se caută operatori la roboţi industriali, la Oraviţa un agent de securitate şi un muncitor necalificat în silvicultură, la Bocşa un asistent manager şi un şofer de autocamion, la Anina un muncitor necalificat în metalurgie şi un secretar administrativ.
Situaţia detaliată a locurilor de muncă poate fi găsită pe site-ul www.anofm.ro la secţiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de muncă.