[FOTO] Liviu Spătaru dezvăluie o nouă filă de viaţă, după împlinirea celor 60 de ani, la Boema!

479

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu un om care a celebrat pe 22 iulie frumoasa vârstă de 60 de ani,motiv pentru care îi urăm La Mulți Ani și alături de care vom face o radiografie a amintirilor, dar și a timpurilor prezente și a celor viitoare prin experiența de viață a invitatului nostru, profesor universitar dr. Liviu Spătaru.

Este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Planificare şi cibernetică economică, promoţia 1983, iar în perioada 1990-1993 a fost  Prefect al judeţului Caraş-Severin, apoi a deținut importante demnități politice, dar cea mai dragă îi este aceea de dascăl la Universitatea Eftimie Murgu Reşiţa, fiind și  doctor în economie.

Pe lângă toate acestea, Liviu Spătaru este și un fin mânuitor al condeiului, autorul multor cărți de beletristică și de specialitate, un foarte bun orator și un erudit ce poate aborda teme de înaltă ținută cu o eleganță stilistică demnă de admirat.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău