ATENŢIE! Modificări de circulaţie la Reşiţa din cauza închiderii Bulevardului A.I. Cuza!

905

Una dintre cele mai importante artere din Reşiţa, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, va fi închisă pe perioada vacanţei de vară, pentru reabilitarea reţelei de apă şi canal.

Din 24 iulie şi până în 10 septembrie nu se va mai circula de la Poliţie până la Blocul 800. În toată această perioadă, autovehiculele vor fi deviate prin Moroasa, unde va fi instituit sens unic.

Având în vedere lucrările la rețelele de apă și canal de pe Bd. A.I. Cuza, începând cu data de 24 iulie va fi închisă circulația autovehiculelor pe Bd. A.I. Cuza după intersecția cu Str. M. Groza. Circulația va fi deviată prin Moroasa, se va face pe ambele benzi și se va institui sens unic pe tot tronsonul de la Poliţie şi până la Blocul 800.

Excepție de la restricțiile impuse în această zonă o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulaţie prioritară când se deplasează în acţiuni de intervenţii sau în misiuni care au caracter de urgenţă, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase şi sonore.

Participanții la trafic sunt sfătuiţi să sporească atenția în zona intersecției Bd A.I Cuza cu Str. Sportului, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.