[FOTO] „Între noi.Rămâne între noi” , ora 22, Adrian Dacica

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:00 , la emisiunea „Între noi.Rămâne între noi”  ne întâlnim cu o personalitate a Banatului de Munte, antrenor emerit de lupte şi viceprimar al Reşiţei, Adrian Dacica.

Născut pe  3 iunie 1963, la Reşiţa, a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport Bucureşti, masterat şi a devenit  antrenor emerit, fiind de-a lungul carierei antrenor, coordonatorul Lotului Olimpic de Juniori al României.

Luptele le practică din anul 1976 şi timp de opt ani de zile, Adrian Dacica a reprezentat România în competiţiile internaţionale, făcând parte din Lotul Naţional al României de lupte libere, atât la juniori, cât şi la seniori. Primul său titlu cucerit la lupte libere a fost în anul 1978, când a ieşit campion naţional de juniori. Au urmat mai multe titluri de campion naţional, iar din anul 1994 a decis să continue activitatea sportivă ca antrenor.

Distinsul nostru invitat s-a alăturat echipei edilului Reşiţei Ioan Popa şi din noua postură de viceprimar contribuie la relansarea municipiului pe plan sportiv, astfel că după multe alte evenimente iniţiate de domnia sa, la Reșița se va desfășura în această săptămână Campionatul Național de Lupte Libere, Greco-Romane și Lupte Feminine pentru Seniori,întreceri găzduite de Sala Polivalentă din municipiu, unde sunt așteptați la întreceri peste 350 de sportivi de la cele mai bune cluburi din România, componenți ai loturilor naționale și olimpice, multiplii medaliați la Campionate Europene și Campionate Mondiale.

Este fericitul părinte a două fete împreună cu soţia sa, Liliana Dacica.

Despre experienţa şi planurile sale, despre greutăţi şi victorii, cu fair-play ne va face mărturisiri Adrian Dacica în această seară de la ora 22.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu distinsul nostru invitat.

Petreceți o seară de vară ACASĂ, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles