[FOTO] Două accidente şi o tamponare, în aceeaşi zi, în apropiere de Reşiţa

Două accidente rutiere şi o tamponare s-au produs azi în apropierea municipiului Reşiţa.

În jurul orei 14.32, pe DN 58, pe sensul de mers Caransebeș-Reșița, în afara localității Soceni, un conducător auto de 62 de ani, din județul Hunedoara, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, la ieșirea dintr-o curbă, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus regulamentar de un bărbat de 47 de ani, din județul Timiș.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a pasagerei aflată pe scaunul din dreapta, din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 65 de ani, care a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Tot astăzi, la ora 14.37, pe DN 58B, în apropiere de Bocșa, un alt conducător auto nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o stâncă.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui copil de 9 ani, pasager pe bancheta din spate a mașinii, care de asemenea, a fost transportat la spital.

Toți 3 conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În ambele cazuri, se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Pe Calea Caransebeşului din Reşiţa, la ieşirea înspre Soceni, în dreptul staţiei de alimentare cu carburanţi, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe fondul neacordării priorităţii de trecere. În urma tamponării nu au rezultat victime, dar autoturismele au fost serios avariate.

1 COMENTARIU

  1. Dar nimeni nu sesisează că trebuie pusă criblură pe asfaltul care s-a facut sticlă din cauza caldurii???? Ce temperaturi trebuie sã vină,de 80”C ???…La
    nivelul asfaltului au fost sigur !!!!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles