Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară de la ora 22, la emisiunea „Singuri, dar împreună” ne întâlnim cu o personalitate a teatrului românesc, regizorul  Ștefan Iordănescu.

 Absolvent al  Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti, specializarea regie teatru şi film,  de-a lungul carierei sale a fost director al Teatrului Bulandra, Teatrului Naţional din Timişoara şi al Teatrului Clasic Arad, dar este şi iniţiatorul festivalului prin care s-au aniversat cei 200 de ani de existență a celui mai vechi teatru din țară, Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” din Oravița, în cadrul manifestării realizând,în calitate de regizor, premiera spectacolului „Stella” de J.W von Goethe.

Este un om de teatru autentic care a construit o frumoasă şi apreciată carieră.

Ştefan Iordănescu vine cu nostalgii din Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „ Ion Luca Caragiale” din București, despre proiectele sale  și multe alte destăinuiri de suflet, dar ne dezvălui şi amintiri cu şi despre distinsa mamă, regizorul Cătălina Buzoianu,  un mare artist care a influenţat teatrul românesc în ultimii 50 de ani.

Deasemenea Ștefan Iordănescu ne va prezenta toate amănuntele despre un proiect foarte important ce se desfășoară în județul Caraș-Severin, la Socolari.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu invitatul nostru.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău