[FOTO-AUDIO] Voința Lupac a reușit eventul și se pregătește de barajul pentru promovare

623

La doar patru zile distanță, după ce a cucerit Cupa României, faza pe județul Caraș-Severin, Voința Lupac a câștigat și Campionatul Ligii a 4-a de fotbal. Meciul din ultima rundă de la Croația Clocotici a fost decisiv. Elevii lui Boșco Vișatovici s-au impus cu 4-1, la pauză 2-0, prin golurile marcate de: Străin, Modâlcă și Avramovici, ultimul cu două marcate. Golul de onoare al gazdelor a fost înscris de Costachi.

La finalul meciului antrenorul campionilor, Boșco Vișatovici a declarat:

Voința Lupac a câștigat campionatul cu un punct în fața celor de la Viitorul Caransebeș, care au câștigat și ei în deplasare la Buchin cu 4-3. 

Campionii de la Voința Lupac au primit din partea Asociației Județene de Fotbal tricourile, medaliile și cupa învingătorilor. Festivitatea a fost oficiată de președintele AJF Viorel Lolea, care a apreciat efortul celor două echipe, din Lupac și Caransebeș, care s-au luptat pentru cucerirea titlului:

Pentru Voința Lupac urmează meciul din barajul de promovare contra campioanei din Timiș, Mama Mia Becicherecu Mic. Partida tur se va disputa sâmbată 15 iunie, la Lupac, iar returul va avea loc peste încă o săptămână, pe terenul campioanei timișene.

sursa foto: Cristina Corocan