Dacă ai terminat liceul şi tu poţi deveni agent sau ofiţer de închisoare!

Dacă ai terminat liceul şi tu poţi deveni agent sau ofiţer de închisoare! Conducerea Penitenciarului Timişoara recrutează candidaţi de la liceele din judeţele din Vestul ţării.

Reprezentanţii Penitenciarului din Timişoara au stat de vorbă astăzi cu elevii de la liceul din Oraviţa şi le-au prezentat condiţiile generale şi specifice care trebuie întrunite pentru a putea fi admişi în acest gen de instituţii. De asemenea, tinerii vor avea posibilitatea, ca după absolvire, prin repartizarea într-una dintre unităţile sistemului penitenciar, să aibă un loc de muncă stabil şi un salariu decent precum şi oportunităţi de dezvoltare a carierei, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timişoara, Ramona Ilieşi.

Interesul pe care tinerii l-au manifestat față de cele expuse, ne-a adus satisfacție și speranță că noua generație de angajați va contribui la evoluția sistemului penitenciar a mai precizat pentru Radio Reşiţa Ramona Ilieşi.

Absolvenții de liceu au la dispoziție în acest an peste 300 de locuri la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“, Academia Tehnică Militară București, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Institutul de Medicină Militară, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I“, Pitești, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București și la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul“.

Informații privind concursurile de admitere se pot obține la sediul Penitenciarului Timișoara, strada Popa Șapcă nr. 7, sau la telefon 0256.200.030 interior 116 – Biroul Resurse Umane și Formare Profesională de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Şi pagina de Facebook a Penitenciarului Timișoara vă stă la dispoziţie!

Sursă foto: Penitenciar Timişoara

Cele mai citite

Related Articles