Horoscop 25 aprilie 2019

Berbec

Daca poti sa pleci intr-o excursie cu partenerul de viata, nu ezita. O iesire in mijlocul naturii iti va face bine, mai ales ca nu ai avut parte de un concediu cam de multa vreme.

Taur

Seful te anunta ca nu mai trebuie sa pleci intr-o delegatie. Nu regreta, asa vei avea mai mult timp pentru problemele casei. Spre seara, mergi intr-o vizita la prieteni.

Gemeni

Traversezi o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin. Daca vrei sa faci schimbari in casa, acum e momentul.

Rac

Sfaturile primite din partea unui membru mai in varsta al familiei ar putea declansa un scandal cu partenerul de viata. Fii prudent si pastreaza-ti calmul.

Leu

E o zi aglomerata. Chiar daca ai multe probleme de rezolvat, nu te stresa prea mult. Ai grija de sanatatea ta. Gaseste-ti timp si pentru odihna!

Fecioara

Primesti o suma importanta si te hotarasti sa iti pui in practica planurile de a face schimbari in casa. Vrei sa incepi cat de curand.

Balanta

Ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri, pentru ca nu te afli intr-un moment foarte bun. Nu lua, astazi, nicio decizie importanta.

Scorpion

Esti hotarat sa termini o serie de modificari incepute in casa. Te ajuta cu bani o persoana mai in varsta din familie, insa, ai grija, va incerca sa-si impuna punctul de vedere.

Sagetator

Iti faci de planuri de viitor, dar nu incepe, totusi, mai multe treburi deodata, pentru ca s-ar putea sa nu termini nici una! 

Capricorn

Ai nevoie de niste lucruri in casa. Ar fi bine sa mergi la cumparaturi impreuna cu partenerul de viata. Hotarati-va de acasa cam ce doriti sa cumparati!

Varsator

Trebuie sa iti gasesti mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, iti faci planuri pentru o calatorie de câteva zile impreuna cu partenerul de viata.

Pesti

Ai o gramada de idei originale, apreciate de cei din jur, dar nu uita sa tii cont si de parerile altora. Nu te implica in activitati pe care nu le poti duce la bun sfarsit.

Cele mai citite

Related Articles