[AUDIO] PNŢCD, în revenire prin adoptarea unei noi rezoluţii decizionale

CP-PNTCD-CS

La sfârşitul săptămânii trecute, în Poiana Braşov a avut loc prima şedinţă de lucru de anul acesta a Comitetului Naţional de Conducere a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat. În cadrul acesteia a fost adoptată o nouă rezoluţie cu două opţiuni decizionale importante, a spus preşedintele formaţiunii politice cărăşene, Dan Sârbu.

Principala opţiune pentru alegerile europarlamentare din luna mai este participarea la scrutin sub siglă proprie şi pe liste proprii. A doua opţiune se referă la deschiderea PNŢCD pentru constituirea unei soluţii politice comune a dreptei româneşti (Forţa Civică, Mişcarea Populară şi PDL), doar în măsura în care aceasta se va forma urmând modelul promovat de seniorul Corneliu Coposu. Dan Sârbu explică:

La întrebarea dacă din Caraş-Severin vor fi prezenţi candidaţi pe listele alegerilor europarlamentare de anul acesta, Dan Sârbu a spus că în prezent nu sunt  încă stabilite, nici la nivel naţional, listele de candidaţi :

În prezent, formaţiunea cărăşană a PNŢCD include un număr total de 495 de membri.

De asemenea, PNŢCD a adoptat o siglă proprie şi un nou slogan electoral precum “Renaştem pentru România ta!”, spune Dan Sârbu. Cu acest prilej au fost schimbate şi culorile de prezentare ale partidului în tentele conservatorismului european, “o combinaţie de alb, albastru şi verde”, a mai spus acesta:

Cele mai citite

Related Articles