Clubul Rotary Reşiţa a donat aparatură importantă pentru Spitalul Judeţean!

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a primit astăzi de la Clubul Rotary din municipiu echipamente medicale de ultimă generaţie, atât de necesare pentru buna desfăşurare a actului medical.

Mai exact cu bani strânşi în urma balului caritabil organizat în luna noiembrie, oamenii cu suflet mare de la Clubul Rotary Reşita au achiziţionat pentru stationarul 1 si 2 din cadrul Spitalului Judeţean echipamente medicale de ultimă generaţie.

“Este vorba despre un monitor fetal şi două aparate pentru secţia de interne: un EKG mobil şi un defibrilator pentru secţia de Cardiologie din cadrul Staţionarului 2. Valoare aparaturii se ridică la aproximativ 23 de mii de lei. În urma balului caritabil din 25 noiembrie am reuşit să strângem aceşti bani şi am ales să ajutăm de această dată segmentul medical. Spitalul din oraşul nostru, fiind un spital judeţean unde vin să se trateze locuitorii din tot judeţul, are nevoie de astfel de investiţii. Şi nu ne vom opri aici, sprijinim comunitatea ori de câte ori vom avea ocazia”, ne-a declarat preşedintele Rotary Reşiţa Geta Feieş.

Echipamentul medical donat de oamenii cu suflet de la Rotary Reşiţa este foarte important pentru secţia noastră şi mai aşteptăm şi alte investiţii din partea acestui club susţine medicul ginecolog, Florea Borţun. În plus, Rotary a donat aparatură si pentru Staţionarul 2. Aceasta donaţie este extrem de importantă pentru secţia de interne explică şi medicul cardiolog Ilona Voina.

Rotary Reşiţa nu se va opri aici. Va continua să ajute Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa ori de cate ori va avea ocazia.

De același autor

Related Articles