[UPDATE] Bătaie cu bâte la Buziaş. Un bărbat a ajuns la spital

bataie bate

Ora 14.30

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Timiş cercetează patru persoane de etnie romă care au desfigurat în bătaie un tânăr din Buziaş. “În această după-amiază toţi cei patru suspecţi au fost depistaţi de poliţişti pe raza municipiului Timişoara, fiind conduşi la audieri”, a declarat Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Ieri după-amiază, în faţa unui supermarket din Buziaş, poliţiştii au găsit victima în urma unui apel sosit pe numărul 112, un bărbat de 30 de ani din oraş, care a fost bătut şi părăsit de agresori, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Pe numele tuturor persoanelor implicate în altercaţia de duminică, la Poliţia Oraşului Buziaş mai este înregistrat un alt dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, întocmit în urma unui scandal din luna august 2013.

Ora 7.00

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean din Timişoara, aseară, după ce a fost atacat şi lovit cu bâte, pe stradă, în oraşul Buziaş. Agresorii sunt patru bărbaţi cu care victima avea un conflict mai vechi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ancuţa Morariu, în urma conflictului, pe numele celor cinci, inclusiv al persoanei vătămate, a fost deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală.

Cele mai citite

Related Articles