Marin Condescu nu va mai fi președintele CA al echipei Pandurii Târgu Jiu

Marin CondescuMarin Condescu a declarat duminică, pentru Mediafax, că se retrage din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţiei al echipei Pandurii Târgu Jiu, în locul său urmând să rămână preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

Preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu, a spus că în următoarele zile va face toate demersurile oficiale pentru ca retragerea sa să se materializeze în actele juridice ale clubului sportiv, astfel încât până în 1 februarie Eugen Pârvulescu să fie înregistrat oficial la Judecătoria Târgu Jiu ca reprezentant al sindicatelor miniere în Consiliul de Administraţie.

Aşa cum am promis, mă retrag din Consiliul de Administraţie, forţat de sindicatele care m-au trimis acolo. Consider că în zece ani de când sindicatele s-au implicat în activitatea echipei Pandurii acestea şi-au făcut pe deplin datoria. Am luat o echipă din liga a treia şi am dus-o până în grupele Europa League, timp în care am dat inclusiv jucători în echipa naţională a României”, a spus Condescu.

El a mai afirmat că sindicatele pe care le reprezintă rămân în continuare alături de Pandurii Târgu Jiu, acestea susţinându-l pe actualul preşedinte executiv al clubului, Eugen Pârvulescu, să fie reprezentantul lor în Consiliul de Administraţie al echipei.

Acesta a menţionat că demisia sa din fruntea echipei de fotbal găseşte clubul cu 3,5 milioane de euro, bani suficienţi pentru cheltuielile necesare până spre sfârşitul campionatului.

Cele mai citite

Related Articles