Binele înzecit vine exact atunci când nu te aştepti, este o răsplată a Universului pentru toate faptele bine făcute. Ne-au demonstrat asta cadrele medicale de la Onco Help Timişoara!

Sau mai bine spus, fetele din echipa Radio Reşiţa au avut astăzi parte de o zi de 1 Martie specială. La invitaţia conducerii Spitalului Onco Help Timişoara, managerul Laura Sgaverdea împreună cu ale sale colege au vizitat din nou cea mai importantă clinică de oncologie din vestul ţării în care sunt trataţi pacienţii care suferă de cancer din mai multe judeţe. În semn de recunoştinţă, pentru cea de a 4-a campanie umanitară „Muzică pentru viaţă”, în care s-au strâns aproximativ 150 de mii de lei, managerul Valeriu Boruga a ţinut încă o dată să le mulţumească oamenilor cu suflet mare care şi-au dat şi ultimul bănuţ pentru susţinerea acestei cauze.

„Eu vă mulţumesc că aţi onorat astăzi invitaţia noastră. Am avut plăcerea şi bucuria să pun faţă în faţă două echipe minunate. Când am fost la căsuţa vă povesteam de echipa Onco Help, după ce m-am întors de la Reşiţa lor le-am povestit de echipa Radio Reşiţa şi de faptul că sunt oameni deosebiţi. Promisiunile pe care le-am făcut, le vom onora. Le mulţumim oamenilor cu suflet care s-au alăturat campaniei umanitare Muzică pentru Viaţă. Vă mulţumim vouă, Radio Reşiţa pentru tot sprijinul acordat iar donatorilor le spun încă o dată că fiecare bănuţ va fi cheltuit cu atenţie în beneficiul bolnavilor care suferă de cancer”, ne-a declarat Valeriu Boruga.

În semn de apreciere şi fetele de la Radio Reşiţa au primit astăzi flori şi mărţişoare. Şi nu mică a fost surpriza ca în sala de conferinţă a spitalului să fie toate cadrele medicale, care au făcut tot posibilul să petreacă momente de neuitat alături de cele care îşi dedică meseria în slujba binelului. Managerul Laura Sgaverdea cu multă emoţie şi recunoştinţă le-a oferit celor prezenţi detalii despre campania umanitară şi a făcut o nouă promisiune: colaborarea dintre Radio Reşiţa şi Onco Help Timişoara nu se încheie aici. Împreună vor participa în cursa Timotion 2019 prin care se doreşte înlocuirea mobilierul existent uzat fizic şi moral cu unul de ultimă generaţie.

Şi surprizele nu se încheie aici, cadrele medicale şi-au pus amprenta la propriu, pe copacul faptelor bune, tablou care va ajunge în următoarea perioadă în redacţia Radio Reşiţa.

Ei au construit un spital, noi îi ajutăm să meargă mai departe. Atunci când ne unim forţele nimic nu este imposibil!

Daiana Roşca