[VIDEO] Accidentul de pe DN 6 a fost surprins în direct

11226

Cel mai grav accident rutier produs în acest an, în Caraş-Severin, a avut loc în această dimineaţă, pe DN 6.

Şoferii care au circulat între Caransebeş şi Băile Herculane au asistat la imagini de coşmar. Două tiruri s-au ciocnit frontal, iar unul dintre ele a fost cuprins de flăcări. În accident, însă au fost implicate mai multe autovehicule, spune comisarul șef Dinu Nicorici de la IPJ:

„Un TIR de Bulgaria a pătruns pe contrasens, a acroșat două autovehicule de transport mărfuri înmatriculate în România, apoi s-a ciocnit frontal cu un TIR înmatriculat în Estonia. Conducătorul auto bulgar și cel estonian au decedat”.

La locul accidentului au fost mobilizate mai multe forţe din MAI, dar şi un echipaj de la Districtul Drumuri Naționale Slatina-Timiș. Dinu Nicorici explică:

„La faţa locului au intervenit 5 echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, din care 1 SMURD, 2 autospeciale de stingere, una de descarcare, una de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SAJ şi Poliţia”.

Se pare că unul dintre tiruri transporta vopsea pe bază de apă şi hârtie (materiale pt uz tipografic), iar cel de-al doilea, materiale textile.

Citeşte şi: Doi șoferi de TIR au murit pe DN6, în această dimineață, în urma unui tragic accident

Traficul rutier pe DN 6 este în continuare blocat în apropiere de Ilova. Circulația autovehiculelor este permisă pe un drum agricol lateral, cu restricție de tonaj 7,5 tone. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 14.00.


(Sebastian Dragomir)