DSP Caraş-Severin şi Centrele medicale de Permanenţă la dispoziţia cetăţenilor de Crăciun!

Şi Direcţia de Sănătate Publică Caraş-Severin va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din municipiul Reşiţa. Cei care au nevoie de informaţii medicale sau vor să facă reclamaţii pot suna la numărul de telefon: 0255.214.091.

În aceste zile de sărbătoare, Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin recomandă oamenilor să asculte sfatul medicilor, să evite deplasările în spaţii deschise şi expunerea prelungită la frig, să respecte regulile de igienă pentru evitarea îmbolnăvirilor prin viroze respiratorii şi să consume alimente bogate în proteine, dar şi fructe şi legume.

Toate Centrele de Permanenţă din Caraş-Severin funcţionează de Crăciun! Direcţia de Sănătate Publică anunţă că în judeţ acestea sunt disponibile pentru pacienţi 24 din 24 de ore. Acestea reprezintă, o alternativă la unităţile de primiri urgenţe din cadrul spitalelor, pentru a rezolva cazurile uşoare.

De serviciile medicale oferite de aceste unităţi medicale poate beneficia orice persoană, indiferent dacă este asigurată sau nu, iar consultaţiile şi tratamentele oferite sunt gratuite.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles