La “Căsuţa de Sticlă” se întâmplă minuni şi în cea de-a 4 zi a campaniei Muzică pentru Viaţă: copii şi adulţi donează bani scumpi!

“Căsuţa de Sticlă” din centrul municipiului Reşiţa atrage ca un magnet oamenii care şi-au pierdut persoane dragi din cauza cancerului. Aceştia vin şi doneză bani “scumpi” pentru că înţeleg cel mai bine drama celor care suferă de acestă boală necruţătoare. Mulţi pun bani şi pleacă, alţii în schimb vin să tragă un semnal de alarmă, pentru că această boală depistată la timp, se poate vindeca.

Poveştile de viaţă de la Căsuţa de sticlă sunt impresionante. De exemplu, o altă doamnă din municippiul Reşiţa, din cauza cancerului şi-a pierdut ambele bunici, o experienţă traumatizantă cu care trăieşte de ani buni. A venit a donat, a plâns şi ne-a rugat să mergem la timp la medic pentru că acestă boală dacă nu este depistată la timp UCIDE.

România e încă țara în care femeile se tem să meargă la medic. De frică, de rușine, din neglijență, din cauza banilor, sunt 1.000 de motive. Nimic n-ar trebui să ne scuze indiferența! Dacă am înțelege că o ecografie făcută la timp, un consult la medic sau o mamografie ne pot salva viața, cred că altfel ar sta lucrurile. Cancerul e o boală perversă, n-are răbdare cu noi. Nu-i pasă să suntem tinere, sau că avem 60 de ani, că avem copii, că n-avem, că suntem fericite sau dimpotrivă. Cancerul Te lovește și te lasă să te descurci.

Campania “Muzică pentru Viaţă” a ajuns şi la sufletul copiilor. Ana în vârstă de 10 ani, a venit plângând la Căsuţa de Sticlă din centrul municipiului Reşiţa, a donat şi a plâns minute în şir pentru că în lume sunt prea mulţi copii bolnavi. Nu ai cum să rămâi indiferent în faţa copiilor inocenţi care se roagă cu glas fierbinte să fie bine pentru bolnavi.

Cancerul nu se joacă, cancerul ucide! Salvarea vine de la Onco Help Timişoara vino până în 23 decembrie la Căsuţa de sticlă şi donează, împreună putem lupta cu aceasta boală.

Onco Help Timişoara, ei au construit un spital, noi îi ajutăm să meargă mai departe!

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles