Bolnavii care suferă de cancer sunt eroii tăcuţi care merită ajutaţi! Tinerele asistente de la Onco Help alături de ei la fiecare pas

Cadrele medicale de la Onco Help Timişoara au demonstrate că au suflet şi nu de puţine ori s-au încărcat cu drama bolnavilor pe care îi tratează zilnic. De exemplu, pe coridoarele de la oncologie care emană atât de multă durere am întâlnit-o pe tânăra asistentă, Anca Boldur. Era vizibil emoţionată şi marcată de drama acestor bolnavi care suferă de cancer. Un om sensibil, care nu de puţine ori s-a ataşata de pacienţii suferinzi, a plâns alături de ei, a râs şi le-a fost alături până la …moarte!

Pentru bolnavii care suferă de cancer spitalul a devenit…acasă! Sunt oameni care şi-au petrecut luni din viaţă pe patul de spital pentru a birui această boală cruntă! Mulţi au reuşit, dar nu a fost uşor.

Bolnavii care suferă de cancer sunt eroii tăcuţi care merită ajutaţi! Nu poţi să treci prin aşa ceva fără iubirea celor din jur. Tot din iubire pentru semenii noştrii dăruim Muzică pentru Viaţă până în data de 23 decembrie vino la CĂSUŢA DE STICLĂ şi donează pentru că şi gestul tău contează!

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles