[VIDEO-FOTO] Moş Crăciun a ajuns la sportivii de la CSM Școlar Reșița. Cristi Chivu a transmis gândurile sale frumoasei ”familii” din Valea Domanului

628

Moş Crăciun a ajuns mai devreme la gruparea din Valea Domanului. Tinerii sportivi, legitimați la secțiile de fotbal, handbal, karate și lupte au primit cadouri de la Moș Crăciun, ajutat de Primăria Reșița și conducerea Clubului din Valea Domanului.

200 de copii, entuziasmați, l-au primit pe Moș Crăciun în uralele specifice arenei CSM Școlar Reșița, alături de antrenori, părinți, bunici.

Au fost răsplătiți pentru perfomanțele lor înregistrate în 2018, în prezența primarului Ioan Popa, a președintelui CSM Reșița, Cristian Bobar și, desigur, a lui Moș Crăciun:

Cei prezenți au avut parte de o surpriză deosebită. Au putut viziona mesajul transmis tocmai din Italia de Cristian Chivu, acum antrenor al grupei U 14 ani de la Clubul Inter Milano:

Despre cum spiritul sărbătorilor a cuprins clubul din Valea Domanului a vorbit și președintele CSM Reșița, Cristian Bobar:

La întâlnirea rosso-nerilor cu Moș Crăciun a luat parte și primarul Reșiței, Ioan Popa, care i-a felicitat pentru rezultatele din 2018 și le-a transmis un mesaj motivant pentru cum să abordeze anul viitor:

Şi antrenorul handbaliştilor juniori şi jucător al echipei divizionară A, CSM Şcolar Reşiţa a vorbit despre această întâlnire a marii familii din Valea Domanului:

Cei mai mici au fost impresionați de atmosfera creată la stadion și i-au mulțumit Moșului pentru tot ce au primit. Au încheiat evenimentul cu un refren tradițional și drag tuturor fanilor și sportivilor rosso-neri:

Sportivii se vor afla în vacanță, iar din ianuarie vor începe în forță pregătirea în vederea abordării competițiilor din anul 2019.


Cristina Corocan