[FOTO] 2018 a fost un an foarte bun pentru CCIAT

Activitatea desfăşurată în acest an de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a fost prezentată astăzi, într-un cadru festiv. La una dintre pensiunile din Timişoara a avut loc o recepţie la care au fost invitaţi jurnaliştii acreditaţi la CCIAT, dar şi o parte din colaboratorii instituţiei camerale. 2018 a fost un an foarte bun, plin de evenimente, a spus directorul Camerei, Florica Chiriţă:

„Am organizat 20 de seminarii la care au participat peste 1500 de firme. Am avut 17 misiuni economice la care au fost prezente peste 250 de societăţi comerciale. Am organizat 12 expoziţii şi suntem mulţumiţi că numărul vizitatorilor este foarte mare”.

Florica Chiriţă a vorbit şi despre un nou acord international, semnat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis. De data aceasta, parteneriatul international a fost semnat cu HOng Kong Development Council. A fost convenită şi o agendă de lucru comună care prevede participarea firmelor timişene la o misiune economică la Hong Kong, în aprilie 2019.
(Sebastian Dragomir)