Doamnele cu suflet mare de la Clubul Lions Onix Reşiţa, s-au transformat şi în acest an în spiriduşii lui Moş Craciun şi au ajutat, în această perioadă câteva familii nevoiaşe cu cele necesare sărbătorilor de iarnă.

Lion Onix Reşiţa a identificat mai multe familii cu greutaţi de ordin material, cu 1-4 copii şi au organizat o petrecere pe cinste la un restaurant select din municipiul Reşiţa. Copiii au fost mai mult decât încântaţi şi l-au întâmpinat pe Moş Crăciun cu poveşti şi poezii.

“Într-o atmosferă de basm ne-am bucurat văzând fericirea şi zambetul copiilor, care au primit de la generosul Moş Craciun, alimente, dulciuri, fructe, jucării, si pentru fiecare familie un pom de Crăciun cu globuri, instalaţie electrica si ornamente, pentru ca Ajunul Craciunului să-l sărbătorească în familie”, au precizat doamnele cu suflet mare de la Clubul Lions Onix Reşiţa.

Clubul Lions Onix Reşiţa sponsorizează un student al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara cu o bursă lunară încă din anul 2017. Şi el a primit din partea Moşului un dar consistent.

Seara s-a încheiat într-o atmosferă de sărbatoare cu pizza, sucuri şi multă bucurie.

Daiana Roşca