[FOTO-VIDEO] Două imobile din Oraviţa au ars din cauza neglijenţei. Pompierii au rămas fără apă!

A fost alertă noaptea trecută în Oraviţa. Un imobil de pe strada 1 Decembrie a fost cuprins de flăcări, iar din cauza vântului puternic, incendiul s-a propagat şi la o casă învecinată.

Au intervenit 4 echipaje de pompieri din Oraviţa şi unul Reşiţa. Autospecialele au fost nevoite să facă mai multe drumuri până la acea mai apropiată sursă de apă, deoarece hidranţii nu funcţionau. Imobilul de unde a pornit focul a ars aproape în totalitate, iar la cea de-a doua locuinţă a ars acoperişul, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”.

„La faţa locului s-au deplasat şi intervenit de urgenţă 4 echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa. Când au ajuns la locul intervenţiei, forţele de intervenţie au constatat că imobilul de unde a pornit incendiul ardea în proporţie de 40%, iar din cauza vântului care sufla în rafale cu o viteză de aproximativ 60km/h, incendiul s-a propagat şi la locuinţa învecinată. Exista, de asemenea, pericolul propagării şi la alte gospodării învecinate. A fost solicitat în sprijin şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa. Se pare că incendiul a fost cauzat de un burlan de fum neprotejat termic. A fost afectat imobilul de unde a pornit, în proporţie de 80%, iar la cel de-al doilea imobil a ars acoperişul pe o suprafata de aproximativ 30 mp”.

Cetăţenii din zonă spun că echipajele de pompieri au făcut trei alimentări cu apă de la o distanţă de doi kilometri faţă de locul incendiului.
(Sebastian Dragomir)

1 COMENTARIU

  1. Nu nunai ca au ramas fara apa ! Nu au avut o scara nu au avut o lanterna , furtune sparte ; tineau oameni de ele , lanternele au fost improvizate din telefoane mobile , ce sa zic haos , nepregatiti profesional,dupa ce ca au ajuns cu 45 de minute de la primul ape 112 la in toiul incendiului au ramas fara apa , bravo pompierilor din oravita .

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles