Antrenorul echipei CSM Școlar Reșița, Octavian Benga, a demisionat!

424

Reșițeanul Octavian Benga a luat decizia de a renunța la formația din Valea Domanului, după ce echipa a înregistrat semieșecul cu FC Avrig.

CSM Reșița a terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu FC Avrig, într-un joc din etapa a IX-a a Ligii a III-a, seria a IV-a. Aceasta cumulat cu celelalte eșecuri, care au dus formația din Valea Domanului din poziția de candidată la promovare la locul 11, din ce în ce mai aproape de pozițiile retrogradabile.

De asemenea, Octavian Benga a invocat printre motivele demisiei și atmosfera neprielnică desfășurării în bune condiții a activității jucătorilor.

Luni, 22 octombrie a luat decizia și a anunțat-o într-o conferință de presă.

„Am hotărât astăzi să-mi dau demisia, am considerat că acest lucru ar putea veni în beneficiul echipei, al jucătorilor. De cele mai multe ori, antrenorul este sacrificat sau se sacrifică singur pentru binele echipei. Am hotărât să-mi dau acum demisia, deși m-am gândit la acest lucru de mai mult timp. Am fost întors de la această decizie de fostul președintele, Viorel Lolea. De asemenea, și consilierul local Hadrian Popescu și noul președinte Cristi Bobar au încercat să mă convingă să continui la Reșița. Consideră că nu sunt eu principalul vinovat și că alte lucruri au stat în calea noastră. Le mulțumesc colaboratorilor mei:Lucian Dobre, Robert Nosal și Valentin Boșca.  Nu am venit să mă cert cu nimeni la Reșița, aș putea să vorbesc de foarte multe aspecte negative și unele incredibile și consider că spre binele Reșiței, e mai bine să vă spun doar atât și să rămână așa,” a declarat Octavian Benga într-o conferință de presă susținută la sediul clubului.

Până când conducerea clubului CSM Reșița va aduce un nou antrenor principal, de pregătirea echipei se vor ocupa antrenorii secunzi.

Cristina Corocan