Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani au murit sâmbătă seara, 20 octombrie în judeţul Bihor, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un TIR, iar apoi ambele autovehicule au luat foc. Cei trei nu au putut ieşi din autoturism, fiind găsiţi carbonizaţi de pompierii chemaţi să stingă focul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, accidentul a avut pe DN1, în localitatea Gheghie. Un tânăr de 20 de ani din Bihor conducea un autoturism BMW, iar la un moment dat într-o curbă nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR, condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani din judeţul Vâlcea. În urma impactului, atât autoturismul BMW, cât şi cabina TIR-ului au luat foc. În autoturism se mai aflau încă un tânăr de 20 ani şi altul de 23 de ani.

Cei trei ocupanţi ai autoturismului nu au putut ieşi din maşina cuprinsă de flăcări.Pompierii deplasaţi la faţa locului i-au găsit carbonizaţi pe cei trei tineri, maşina fiind distrusă în proporţie de 90 la sută. De asemenea, şoferul TIR-ului a reuşit să scape cu viaţă, după ce a ieşit din cabina cuprinsă de flăcări.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a lămuri toate aspectele care au dus la producerea accidentului. Sursa foto și video bihon.ro.