Avion oprit de la decolare azi pe Aeroportul Timişoara

O situaţie mai puţin obişnuită s-a înregistrat astăzi pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara. Aceasta a făcut ca un avion WizzAir să fie întors pe pistă în timp ce se pregătea de decolare.

Astăzi, în jurul orei 14.20, polițiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Traian Vuia din Timişoara au fost sesizați de o femeie, cetăţean român, care efectua formalităţile de îmbarcare în direcţia Munchen, că îi lipsesc două inele şi o brăţară pe care le-a avut asupra sa. Aceasta efectuase verificările de securitate şi, într-un moment de neatenţie, i-au fost sustrase bijuteriile din tăvile special destinate controlului.

Imediat, poliţiştii de frontieră au sesizat lucrătorii Brigăzii Antiteroriste care au efectuat verificări, fiind identificat pasagerul care s-a aflat în spatele femeii la controlul de securitate, suspectat de sustragerea bunurilor.

Poliţiştii de frontieră împreună cu reprezentanţii aeroportului l-au debarcat din aeronava pe cel în cauză, care se îmbarcase în cursa Timişoara – Roma şi i-au întrerupt călătoria.

Bărbatul a fost condus la biroul punctului poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că este un cetăţean italian, în vârstă de 45 de ani, iar asupra lui au fost găsite bijuteriile reclamate ca fiind furate.

În cauză, faţă de cetăţeanul italian poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de furt, la finalizarea verificărilor fiind luate măsurile legale ce se impun.

De același autor

Related Articles