Vârstnicii sărbătoriţi de ziua lor, la Balul pensionarilor

472

Liga Pensionarilor din Caraş-Severin organizează cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, marcată anual la data de 1 octombrie, o întâlnire a persoanelor de vârsta a treia şi o seară distractivă pentru aceştia.

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 29 septembrie începând cu ora 18.00 la Reşiţa într-o locaţie prestabilită de pe Valea Ţerovei (n.r. Restaurantul 5M) din municipiul de pe Bârzava, a transmis pentru Radio Reşiţa Dumitru Ursu – preşedintele Ligii.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Ligii Pensionarilor din Caraş-Severin de la Blocul 800, Et. 3, camera 324.

—————–

Vârstnicii reşiţeni au început încă de vineri, 28 septembrie să marcheze cu o serie de evenimente Ziua persoanelor de vârsta a treia, care se va sărbători, la nivel mondial, luni 1 octombrie. Astfel, de la ora 18.00 aproximativ 400 de pensionari din municipiul de pe Bârzava vor avea prilejul să se simtă bine într-o atmosferă destinsă, organizată de Primăria oraşului, a declarat pentru Radio Reşiţa Nadia Pasici, organizatorul evenimentelor destinate vârstnicilor de la nivelul forului local:

Evenimentul se va consuma într-o locaţie cunoscută de pe Drumul Lupacului ( n.r. Restaurantul Duşan şi Fiul) din municipiul de pe Bârzava. (Hardy Cvoica)