Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară la emisiunea Boema, de la ora 22:15, ne întâlnim cu jurnalistul și scriitorul Constantin Pavel și povestea sa de viață.A fost jurnalist la două posturi de televiziune naţionale, a scris şi a înfiinţat o editură, Pavcon, pentru a promova tinerele talente ale limbii şi literaturii române.

De la amintirile copilăriei şi până astăzi,  Constantin Pavel a crezut în visul său, în puterea credinţei  sale de la care nu s-a abătut nici o clipă.Modelele copilăriei şi puterea de-a nu ceda decât în faţa principiilor de onoare şi bun simţ l-au ajutat să fie la rândul său un model pentru tânăra generaţie.

Aflat în Banatul de Munte cu ocazia celei de-a XXXIX-a ediţie a Convenției naționale  a cluburilor și autorilor de science-fiction din România, RomCon, desfăşurată  în premieră la Reșița, invitatul nostru mărturisește cu emoție:
„Nu m-am lecuit de visare, de literatură bună, de povești care încântă sufletul, mintea și zgândără imaginația. De la 13 ani am început să scriu povești cu eroi spațiali și am visat cu ardoare să public în revista Colecția de Povestiri Științifico-Fantastice; atât de tare am visat, încât forța acestui vis m-a condus în mijlocul făuritorilor acestui fanion al SF-ului românesc”.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău