Horoscop 1 septembrie 2018

BERBEC
Atenţie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru că poţi declanşa o situaţie care nu mai poate fi reparată. Strici ceva ce nu va putea fi remediat, rupi o relaţie care nu va putea fi recâştigată sau iei o decizie fără cale de întoarcere. Atitudinile pripite fără a chibzui atent asupra eventualelor efecte, sunt riscante, pentru că tu nu eşti genul de om gata să spună ultimul cuvânt cu atâta siguranţă. Tu mai ai nevoie de o zi de gândire, să mai aduni informaţie, iar o atitudine radicală nu te reprezintă, de aceea rişti mult dacă o laşi să se manifeste.

TAUR
Dacă apare veste de călătorie, ţi-ai şi făcut bagajele, gata de drum, pentru că te cuprinde un dor de ducă ce nu te lasă în pace până în momentul plecării. Vrei să ajungi în locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante şi excursii palpitante, orice care să te scoată din mediul tău cotidian. Numai printr-o astfel de escapadă simţi că trăieşti cu adevărat, pentru că eşti obosit, stresat şi ai neapărat nevoie de o evadare. Profită de prima ocazie care te trimite departe de casă şi de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru că o schimbare de decor e vitală.

GEMENI
Ţii mult la spaţiul tău personal, de aceea nu eşti dispus să deschizi uşa, la propriu sau la figurat, oricărei persoane. Trebuie să-ţi câştige încrederea înainte de a-l accepta în cercul tău intim, de aceea ar fi bine să-i pui la încercare bunele intenţii înainte de a-i permite să se apropie. Intuiţia îţi va atrage atenţia asupra eventualelor sale gânduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste înainte de a-i da acceptul. Indiferent care e planul în care trebuie să accepţi pe cineva nou în preajmă, fii precaut şi cunoaşte-l cât se poate de bine.

RAC
Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios pe paşi pe care-i consideri nesemnificativi. Nu poţi scăpa însă de acele elemente intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenţă, pentru că exact acestea pot sta la baza unui eşec când ţi-e lumea mai dragă. Nu le ignora, pentru că ele există!

LEU
Intervii la momentul oportun cu o soluţie salvatoare şi atragi respectul şi aprecierile prietenilor. Unii nu au găsit o astfel de idee, dar tu te-ai informat şi ai avut curajul să spui clar ce gândeşti, ca atare, iată, părerea ta contează acum foarte mult. Orice confruntare sau competiţie de idei în care eşti şi tu implicat te poate avea printre învingători, deci nu-ţi fie teamă să-ţi exprimi părerea. Deţii suficientă experienţă acumulată prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiţi să fie performant şi de calitate.

FECIOARĂOricât de greu ţi-ar fi să spui da, ia-ţi inima în dinţi şi acceptă condiţiile defavorabile de astăzi, pentru că sunt obligatorii pentru a merge mai departe spre ce ţi-ai propus. E tributul care se cere plătit pentru a putea trece la etapa următoare. Sunt şi momente în care trebuie să accepţi situaţii dificile şi umilitoare, dar compromisurile fac parte din felul tău normal de a fi şi nu ţi-e greu să le accepţi. Eşti conştient că, fără aceste sacrificii de pe parcurs, nu-ţi vei putea atinge scopul, deci taci şi înghiţi. Într-o zi îţi vei lua revanşa!

BALANŢĂ
Este o zi pe placul tău, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Întâlneşti persoane a căror prezenţă îţi face multă plăcere. Primeşti un telefon de la cineva drag şi numai auzul vocii sale te face să zâmbeşti. Îţi intră cineva în casă iar atmosfera pe care o creează acesta prin simpla sa apariţie face tuturor bine, ca atare fii deschis spre dialog, comunicare, socializare, pentru că de la oameni şi din spaţii aglomerate vin azi cele mai plăcute surprize. Ieşi în lume şi bucură-te de veşti bune!

SCORPION
Închide sufletul, pentru câteva minute, cât timp trebuie să priveşti o situaţie fragilă cu maximă detaşare şi înţelepciune. Inima nu are nimic de spus aici, e nevoie de luciditate şi calm, pe care sufletul tău sensibil nu le deţine astăzi, în schimb mintea ta e clară, organizată, detaşată şi înţelege exact situaţia. Decizia pe care o iei poate părea unora cam rigidă şi lipsită de sensibilitate, dar vei vedea, mai târziu, că era varianta optimă pentru situaţia în care te afli. A lăsa doar inima să dicteze nu e adecvat în acest moment, pentru că ea ar fi impresionabilă, slabă, influenţabilă, părtinitoare.

SĂGETĂTOR
Oboseala îşi spune cuvântul. Eşti epuizat pe ultima sută de metri a unei activităţi pentru care ţi-ai consumat toate resursele. În loc să tragi tare ca să termini ceea ce se apropie de sfârşit, ai nevoie de o pauză, pentru a-ţi aduna forţele. E chiar recomandabil să te detaşezi de miezul acţiunii, chiar acum la final, pentru că vei descoperi unele aspecte pe care nu le-ai fi văzut dacă ai fi rămas concentrat la problema respectivă. De pe margine, fără stres, observi la timp ce ai scăpat din vedere ca să remediezi totul înainte de a pune punct.

CAPRICORN
Petrecerile sau motivele de divertisment se pot încinge ad-hoc, fără nicio pregătire, pentru că acolo unde se adună câteva persoane dornice de distracţie, nu trebuie să pierzi ocazia! Cu un pahar sau cu puţină muzică, atmosfera se destinde. Alătură-te oamenilor veseli, amuzanţi, unde te vei molipsi şi tu de bună dispoziţie. Nici nu-ţi aminti azi de griji, de lipsuri, de probleme, nu e acum e vremea să te gândeşti la aşa ceva!

VĂRSĂTOR
Iubirea este tot ce ai mai scump pe lume şi te bucuri de momente superbe alături de cel drag. Primeşti cu inima deschisă gesturile sale de afecţiune şi oferi şi tu în schimb tot ce ai mai bun în tine. În cazul în care nu exista cineva încă în inima ta, azi şansele sunt mai mari de a întâlni o persoană care să-ţi facă sufletul să tresalte. Ieşi în întâmpinarea iubirii şi dăruieşte-ţi inima cu încredere, pentru că apare şansa unei idile frumoase.

 

PEŞTI
Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută. Găseşti tonul potrivit pentru a te face ascultat, şi inspiri siguranţă de sine şi fermitate, ceea ce te ajută să te impui în faţa tuturor cu uşurinţă. Nu aluneca spre agresivitate verbală orice ar fi, chiar dacă unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie să continui să vorbeşti cu încredere în mesajul pe care îl ai de transmis. 

De același autor

Related Articles