Audienţele în teritoriu ale Instituţiei Prefectului de C-S se reprogramează

La sediul Ministerului Afacerilor Interne, joi 30 august, va avea loc o şedinţă în sistem de videoconferinţă cu prefecţii judeţelor. Din această cauză, sesiunea de audienţe în teritoriu care trebuia să se desfăşoare la Oraviţa a fost reprogramată pentru vineri, 31 august.

Întâlnirea prefectului cu cetăţenii interesaţi, care sunt aşteptaţi să vină şi din localităţile din întreaga zonă pentru a-şi expune problemele de competenţă legal a Instituţiei Prefectului, va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local (etajul I), de la sediul Primăriei Oraşului Oraviţa, cu începere de la ora 11,00.

Înscrierea solicitanţilor se face până la data audienţei, între orele 8,30 si 15,30, personal, la secretariatul Primăriei Oraşului Oraviţa. De asemenea, la numărul de telefon 0255-210459, consilieri din cadrul Compartimentului Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al Instituţiei Prefectului vor consemna datele de contact ale cetăţenilor interesaţi, dar şi problematica la care doresc să se refere în întâlnirea cu reprezentantul Guvernului în teritoriu, după următorul program: miercuri, între orele 8,30 – 18,00 şi joi între orele 8,30- 16,00.