O nouă competiţie fotbalistică la Arad

Consiliul Judeţean împreună cu Primăria Municipiului continuă parteneriatul cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal, extinzând această colaborare şi înspre alte evenimente. Astfel, s-a lansat o nouă competiţie, a cărei durată se va întinde pe o perioadă de trei săptămâni: „Cupa Aradului”, la care participă grupe de copii şi juniori ale cluburilor afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, la toate categoriile de vârstă. Vor fi peste 100 de jocuri în care vor fi angrenaţi peste 500 de copii.

Împreună cu Adrian Lucaci şi Răzvan Cadar, reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal, am lansat astăzi «Cupa Aradului» la copii şi juniori. Administraţia arădeană continuă să se implice în sprijinirea evenimentelor sportive, iar astăzi ne-am propus ca toţi cei care practică fotbalul la nivel de copii şi juniori în Arad să participe la o competiţie pe stadionul Motorul, recent modernizat. Dorim ca finalele acestei competiţii să se joace în deschiderea unui meci oficial al UTA, iar premierea echipelor câştigătoare, cât şi a tuturor echipelor participante să aibă loc la pauză. Ne dorim să dezvoltăm, prin aceste acţiuni, parteneriatul încheiat cu AJF Arad”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Având în vedere aria de participare, consider că este cea mai importantă competiţie pe care AJF Arad încearcă să o desfăşoare în ultimii ani. Urmărim în special impactul pe care îl va avea în rândul copiilor şi juniorilor. Este prima dată când avem o susţinere financiară destul de importantă, prin proiectele pe care le-am accesat de la Centrul Municipal de Cultură, şi sperăm că după ce această competiţie se finalizează, copiii să fie mai aproape de fotbal”, a declarat, la rândul său, Adrian Lucaci, preşedintele AJF Arad.

Cele mai citite

Related Articles